• Tekniskt underhåll pågår, tillfälliga störningar kan förekomma. Hoppas ni har överseende med detta. (15.09.2021 09:00:35)

Vår historie.

Garantum Fondkommission AB ble etablert i 2004 og er privateid. Samtlige partnere er virksomme i selskapet. Vi er en av de største aktørene på det markedet der vi er helt spesialiserte – strukturerte plasseringer. I 2009 kjøpte vi fondsselskapet Aktie-Ansvar sammen med deres ledelse. Utover Sverige har vi kontor i Helsingfors og tilstedeværelse i Norge. Til tross for veksten så er vår ambisjon å være en liten organisasjon med store idéer.

 

Vår filosofi.

Nesten daglig blir vi påminnet om det finansielle markedets uforutsigbarhet. Iblant kan forutsetningene være helt nye på bare noen timer, og det som var en bra plassering igår er kanskje ikke like bra idag. Da går det ikke å fortsette på samme sti som tidligere. Vi tror at det aller viktigste for en finansiell partner er å raskt kunne tilpasse seg hvordan markedet er akkurat nå- og skape løsninger utifra det. Rett plassering til rett tid. Det er vår enkle filosofi.

 

Vårt tilbud.

Å skape de beste strukturerte plasseringene ved hvert tilfelle er det som driver oss. Vi vil gi våre kunder verktøy for å kunne dra nytte av plasseringsformens fordeler fullt ut. Vil du bygge en portefølje på egen hånd eller la våre forvaltere gjøre det for deg? Er ditt mål å oppnå maksimal avkastning idag eller en god pensjon imorgen? Med oss som finansiell partner får du tillgang til utvalgte tjenester som kan gi deg og dine investeringer enda bedre forutsetninger. Garantum Norge AS er tilknyttet agent for Garantum Fondkommission AB og tilbyr ordreformidling og yter investeringsrådgivning iht verdipapirhandelloven § 2-1 første ledd nr. 1 og 5.  Garantum Fondkommission er fullt ut ansvarlig for Garantum Norges virksomhet. 

 

Vi bruker cookies, les mer her om hvordan det fungerer.

Jeg forstår.