Garantums idrettsprofil

Vi i Garantum liker utfordringer og derfor støtter vi de som tar de. Mange unge idrettstalenter drømmer om å stå høyest opp på seierpallen eller å gjøre det som ingen annen tidligere har lykkes med. Det er et hardt og utfordrende  arbeid der man forsøker å teste grensene for hva man kan mestre – på en ærlig måte! For oss er det viktig å  støtte disse drømmer og visjoner, uansett alder. For akkurat som vi hele tiden strever etter å ta frem rett plasseringsløsning, så strever disse talentene etter å  oppnå sin drøm, gjøre det avgjørende målet eller sette den serven som avgjør matchen. De er spesialister akkurat som oss. Vi kanskje ikke er der den dagen de lykkes med sine målsettinger, men om vår hjelp kan utgjøre en forskjell på veien dit er vi mer enn fornøyde.

Nedenfor ser du noen av de sponsorprosjektene som vi støtter og de idrettstalanger som gjennom sin ekstrajobb hos oss kan gi sin idretts stort fokus.

PROSJEKT

Garantum støtter stiftelsen Ren Idrott. Stiftelsen, sammen med sine ambassadører, jobber hardt for å motvirke doping innnen idretten. Den primære målgruppen er barn og ungdommer innen idretten samt deres foreldre og ledere.  En annen målgruppe er idrettsutøvare i Sverige. Den tredje er innen skoler og media. Over 50 eliteidrettsutøvere er knyttet til Ren Idrott som ambassadører, hvilket innebærer at de har lovat å ikke benytte seg av fobudte preparater,  stille opp på ekstra dopingtester samt å agere som fforbilder for neste generasjon.

IDRETTSUTØVERE

På vårt hovedkontor i Stockholm er vi glade for å kunne gi arbeid til noen unge talenter som fungerer som ekstra resurser for oss. Gjennom våre fleksible arbeidstider får de ikke bare arbeidslivserfaring og økonomisk støtte – de kan egne en stor del av sin tid til å oppfylle sine sportslige mål.

Emilia Appelqvist – Emilia er en av svensk damefotballs unge talenter. Hon spiller i Tyresö FF:s damelag i allsvenskan og har ett sølv fra JEM.

Hanna Folkesson – Hanna er skolert i Umeå Södra og er et dyktig talent som nå har tatt steget opp i allsvenske AIK. På merittlisten finnes landslagsspill i U21 og U23.

Daniel Brodin – Daniel er et ungt talent innen svensk ishockey. Han er forward i Djurgårdens A-lag i Elitserien der han tilhører en ny, ung generasjon som tar for seg på laget. På merittlisten finnes også ett bronsje fra JVM når mesterskapet ble spilt i Canada for noen år siden. 

Andreas Jungbeck – Andreas har spilt elithockey i flere år og har utmerket seg som en stor og tung defensiv back med bra rekkevidde. Skolert i HV71 har han rukket å spille i flere klubber som Troja-Ljungby, Nyköping, Oskarshamn, AIK og Almtuna.

UNGDOMSIDRETT

Vi har i flere år støttet ulike barne-  og ungdomsturneringer samt barne- og ungdomslag i ishockey, fotball og tennis. Det finnes mange ildsjeler innen idretten som gir mye av sin egen tid uten egen vinning – alt for å gi barn og ungdommer en sjanse til å utøve sin idrett. Om vi kan bidra til at flere kan få være med og at man får bedre forutsetninger for å drive sin idrett så er vi mer enn fornøyde.

Vi bruker cookies, les mer her om hvordan det fungerer.

Jeg forstår.