Det skal være trygt å være kunde hos Garantum

Garantum er et svensk verdipapirselskap og vår virksomhet er konsesjonspliktig.  Vi står dermed under tillsyn og kontroll av svenske Finansinspektionen. Som institutt har vi høye kapitalkrav på oss. Vi har derfor økt vår egenkapital betydelig for å være på den sikre siden i forhold til vårt selskap og konsesjonene fra Finansinspektionen – de skal vi ta godt vare på!

Garantum er helt privateid og alle deleiere er aktive i selskapet. Derfor har vi ingen eksterne interesser å ta hensyn til, men kan fokusere på det som er best for våre kunder. Vi har heller ingen egen tradingportfølje. De eneste porteføljene vi vil se vokse er våre kunders, uansett klimatet på børsen.
    Oppsummert gir det oss en bra stabilitet for fremtiden og er et tydlig signal til våre kunder, samarbeidspartnere, ansatte samt våre forretningsmotparter om at Garantum skal være en pålitelig partner – det skal være trygt å gjøre forretninger med Garantum.
    Når det gjelder beskyttelse og sikkerhet finnes det noen saker som kan være bra å kjenne til som kunde eller som gjest på nettsiden. Hvilken beskyttelse gis fra den svenska staten i tilfelle en bank eller verdipapirselskap  går i konkurs? Hvordan håndterer Garantum personopplysninger og cookies? Svarene på disse spørsmålene finner du via menyen til venstre. Og selvsagt er du også velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon.

Vi bruker cookies, les mer her om hvordan det fungerer.

Jeg forstår.